Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zrazy w sosie z nadzieniem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Składniki
Cebulę obrać, posiekać, przyrumienić na maśle. Dodać pokrojone papryki, dusić, aż zmiękną.
Mięso zbić tłuczkiem. Natrzeć olejem, oprószyć przyprawą, posmarować koncentratem. Na każdym plastrze ułożyć porcję duszonych warzyw. Ciasno zwijać, spinać wykałaczkami. Roladki obtoczyć w mące.
Obsmażyć roladki na oleju. Dodać bulion i dusić ok. 30 minut. Pozostałe warzywa i resztę koncentratu wymieszać ze śmietaną. Dodać do potrawy, gdy mięso będzie już miękkie. Podawać z zieloną fasolką szparagową.
ok. 50 minutŹródło: Twoje Imperium