Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zrazy drobiowe z serem i żurawiną"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 56
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 97
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2090
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 56
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 97
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2090
Składniki
Filety z piersi kurczaka umyj, osusz, pokrój na cienkie plastry. Przypraw solą i pieprzem. Pieczarki obierz, pokrój w plastry, podduś w rondlu na łyżce oliwy. Przypraw solą i pieprzem. Żółty ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Na plastrach mięsa ułóż po łyżce startego sera, łyżeczce żurawiny i 2-3 plasterki pieczarek. Zwiń. Zrazy zepnij wykałaczkami. Podsmaż z każdej strony na reszcie oliwy. Włóż do rondla z resztą pieczarek, duś ok. 15 min.
<strong>Przepis przysłała Kamila Sadowska ze Szczecina.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie