Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zraziki wołowe z korniszonem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 64
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 99
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2095
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 64
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 99
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2095
Składniki
Rostbef posmarować musztardą, obsypać solą, pieprzem i majerankiem. Cebule obrać, pokroić w łódeczki. Korniszony pokroić w paski ok. 5 cm.
Na każdym plastrze mięsa rozłożyć po kawałku cebuli, korniszona i boczku, zwinąć w rulon, związać nitką lub spiąć wykałaczkami.
Każdy zraz otoczyć w mące, podsmażyć na złoto na oliwie, podlać wodą, dołożyć ziele angielskie, liść laurowy, dusić pod przykryciem ok. 1 godziny, aż mięso będzie miękkie.
ok. 75 minutŹródło: Twoje Imperium