Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i bardzo smaczne danie
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Na gorący olej dodaję pokrojoną w kostkę cebulę oraz czosnek. Po zarumienieniu wrzucam wyczyszczone i pokrojone w mniejsze kawałki żołądki. Doprawiam przyprawami. Duszę do miękkości - dodaje bulion. Na koniec dodaję cieciorkę oraz przecier pomidorowy. Po zagotowaniu zdejmuję z palnika i czekam chwilę aż wszystko będzie miękkie. Z ryżem, kaszą lub ziemniakami - jak kto lubi. I tak zawsze wychodzi przepyszne danie. Polecam! Ps. Zioła zielone wg uznania.