Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ziemniaki zapiekane w szynce"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 15
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 15
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Składniki
Ziemniaki wyszoruj, owiń plastrami szynki i zapakuj w folię aluminiową. Piecz ok. 50 min w piekarniku rozgrzanym do 190°C.
Korniszony pokrój w półplasterki. Posiekaną cebulę sparz, dodaj do ogórków. Pomidory potnij w kosteczkę. Dołóż do pozostałych składników. Wymieszaj z jogurtem, przypraw.
Ziemniaki natnij na krzyż, napełnij sałatką. Podawaj na ciepło.
<strong>Czas: 35 min. 1 porcja = 220 kcal.</strong>Źródło: Kurier TV