Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i tani przepis na obiad.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 213
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 213
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać i pokroić w krążki. Jajka ugotować na twardo i również pokroić w krążki. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem, posypać bułką tartą, ułożyć warstwę ziemniaków, jajek i pokrojona w plasterki kiełbasę. Śmietanę posolić, rozbełtać, polać potrawę, skropić stopionym masłem i zapiec w temperaturze 190 stopni przez pół godziny. Podawać z sezonową sałatka z dodatkiem ziół.