Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego dania można wykorzystać ziemniaki z wczorajszego obiadu.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 194
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 194
Składniki
Ziemniaki przepuścić przez praskę,dodać ser pokrojony w małą kostkę,jajka i zioła,w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.Uformować 14 podłużnych "kiełbasek",opanierować w bułce tartej,usmażyć na rozgrzanym oleju na ciemnozłoty kolor.
Podawać z kwaśną śmietaną.