Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
TO POTRAWA DLA TYCH, KTORZY NIE LUBIA SZPINAKU:) warto sprobowac plackow w nowym wydaniu....
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 155
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 155
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Składniki
ziemniaki oczywiscie obieramy i trzemy na tarce o "malych oczkach":)
dodajemy pozostale skladniki+czosnek drbno posiekany lub przepuszczony przez praske,mieszamy
smazymy na zloty kolor z obydwoch stron. Podajemy z sosem pomidorowym (z bazylia) na ostro lub z jogurtem naturalnym