Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zielone pierogi ze szpinakiem"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 103
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 103
Składniki
Ciasto: zagnieć z podanych składników, dolewając wodę. Schłodź w lodówce przez godzinę.
Farsz: połącz biały ser i fetę. Dodaj żółtko i posiekane suszone pomidory. Wymieszaj, dopraw.
Rozwałkuj ciasto, wytnij foremką serca, nakładaj farsz, sklejaj po dwa. Wrzucaj do wrzątku, gotuj ok. 7 minut. Podawaj z szynką i pokrojonymi pomidorkami.Źródło: Chwila dla Ciebie