Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosty i szybki sposob na zeberka
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 61
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 295
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 61
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 295
Składniki
zeberka dobrze jest zamarynoiwac dzien wczesniej polecam marynate do wieprzowiny . zeberka wkladamy do naczynia zaroodoprnego
cebule kroimy w piórka ogorki scieramy na tarce o duzych oczkach .
w naczyniu zaroodpornym ukladamy wrastwami zeberka na nie cebule i ogorki calosc podlewamy woda z e sloika z ogorkami i polewamy keczupem. Wstawiamy do piekarnika na okola 1.5 godz w tem 200 stopni