Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne żeberka do obiadu.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 149
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 189
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 149
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 189
Składniki
Sposób przygotowania: Żeberka podzielić na małe porcje, włożyć do garnka, zalać wiśniówką i przyprawą wymieszaną z cukrem. Potrawę przykryć przykrywką i włożyć do większego garnka z wodą. Gotować przez 4 godziny na bardzo wolnym ogniu, możemy również powstały sos zaciągnąć mąką.