Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zdrowe musli"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 128
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 96
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 128
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 96
Składniki
Jeśli użyjesz mrożonych owoców, najpierw je rozmroź i osusz na ręcznikach papierowych.
W misce wymieszaj chudy twaróg z jogurtem na gładką masę. Do wysokiego pucharka lub miseczki wlej łyżkę jogurtu z twarogiem, potem wsyp kilka różnych rodzajów owoców.
Wsyp 2 łyżki płatków górskich i zalej 2 łyżkami jogurtu z twarogiem. Możesz odczekać 5 minut, żeby płatki górskie nasiąknęły jogurtem, a potem na przemian dodawaj owoce i płatki kukurydziane.
Musli nie wymaga cukru, jeśli jednak lubisz bardziej słodkie, dodaj odrobinę brązowego.
Czas przygotowania: 20 minut (bez rozmrażania) 100 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień