Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijaniec ze szpinakiem"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Składniki
. Farsz: szpinak przesmaż na maśle. Dodaj serek topiony, posiekany czosnek, przypraw, połącz. Wlej śmietanę, zagotuj. Ostudź. Ciasto: drożdże utrzyj ze śmietaną i cukrem. Dodaj do mąki razem z resztą składników, zagnieć.
Ciasto rozwałkuj na prostokąt, posmaruj farszem. Ciasno zwiń. Piecz ok. godziny w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie