Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zawijaniec z natką pietruszki"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 26
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 18
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 18
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 21
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 26
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 18
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 18
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 21
Składniki
<strong>:</strong>
Do mięsa dodaj paprykę, jajka i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw solą, pieprzem. Posiekaj pietruszkę. Rozłóż arkusz folii aluminiowej i rozsmaruj na nim masę mięsną, tak aby uformować prostokąt o rozmiarach 25x30 cm.
Pokryj plastrami karkówki i posyp pietruszką. Na wierzchu rozłóż ser. Za pomocą folii zwiń roladę. Owiń ją folią i piecz w temp. 200°C przez ok. 45 min. Na koniec zdejmij folię i przyrumień.Źródło: TV14