Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam pierś z kurczaka w chrupiącej panierce z aromatycznym serem i brokułem w środku. Świetny pomysł, aby przemycić zdrowe warzywo :)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1186
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 282
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1186
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 282
Składniki
Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Pokroić w plastry, każdy kawałek posolić i popieprzyć, a następnie rozbić. Brokuł rozmrozić i posolić. Na każdy kawałek plastra mięsa położyć kawałek sera oraz 1 lub 2 różyczki brokułu (w zależności od wielkości), ciasno zawinąć, a następnie obtoczyć w mące, w jajku i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju, 5-7 minut z każdej strony. Smacznego :)