Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zawijańce z indyka"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 972
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 972
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Składniki
Patyczki do szaszłyków mocz przez 30 minut. Czosnek pokrój w plastry. Paprykę obierz, wytnij nasiona, pokrój w kostkę. Indyka umyj, pokrój na małe kawałki.
Przygotuj marynatę, wlej do miski. Włóż mięso, dokładnie wymieszaj, odstaw na godzinę do lodówki. Wszystkie nabijaj na patyczki.
Smaż na patelni grillowej z każdej strony przez 10 minut lub upiecz na grillu elektrycznym. Podawaj z jogurtem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień