Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy nowe wyzwania, nowe połączenia. Ostatnio kuchnię robioną na szybko. Przez te upały jeszcze bardziej niż zwykle, nie chce się.
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 48
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7207
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 48
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7207
Składniki
Pałki z kurczaka oczyszczamy, myjemy, lekko oprószamy solą i pieprzem. Cebule obieramy, kroimy w piórka. Ząbki czosnku obieramy, kroimy na plasterki. Wszystkie składniki mieszamy z sosem do pizzy, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Podlewamy wodą (pół szklanki). Pierwsza faza pieczenia to: 180°C, pod przykryciem 30 mim. Druga faza pieczenia to: 190°C , termoobieg, bez przykrycia, przez kwadrans.