Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomys na paluszki rybne inaczej. Świetnie się sprawdza na piątkowe obiady i nie tylko.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1748
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1748
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Ziemniaki obieram i gotuję . Po ugotowaniu przeciskam przez praskę , lub ubniatam.
Paluszki smażę. Ukadam w naczyniu żaroodpornym. Śmietanę mieszam z wegetą i pokrojonym drobno szczypiorkiem. Wegety nie daję za dużo , aby nie było za bardzo słone. Śmietanę wylewam na paluszki. Na wierzch układam potrampane ziemniaki. Smaruję masłem , lub układam drobne kostki.
Wkladam do piekarnika na 20 minut w tem. 180 stopni.