Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 30
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 126
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 109
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 107
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 30
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 126
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 109
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 107
Składniki
Torebkę ryżu ugotować w wodzie z mlekiem i łyżką masła.
Obrane jabłko zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać z cukrem i cynamonem.
Nakładać do formy warstwami bądź wynieszać razem. Zapiec w piekarniku ok. 20 minut.
Można podawać z bitą śmietaną.