Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5557
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 376
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 83
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5557
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 376
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 83
Składniki
Kiełbasę i boczek smażymy na patelni, odkładamy na talerz
Na tłuszczu z wędliny smażymy 3 cebule na złoto, obsypujemy mąką i obsmażamy
Dodajemy koncentrat pomidorowy wymieszany z kilkoma łyżkami wody, zagotowujemy
Dodajemy wędlinę oraz czosnek, sól, pieprz i śmietanę, zagotowujemy
Do naczynia żaroodpornego wsypujemy ugotowany ryż, na to sos, układamy resztę cebul pokrojonych w plastry i obsypujemy żółtym serem
Zapiekamy wszystko przez 10-15 min. w piekarniku