Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka jest pyszna i sycąca.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 428
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 428
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Składniki
Pieczarki kroimy i smażymy.Pierś kroimy w drobną kostkę i smażymy osobno.Układamy warstwami w żaroodpornym naczyniu(mogą być tylko dwie warstwy).
Zupę cebulową wsypujemy do śmietany i mieszamy,całość zalewamy tak przygotowanym sosem.Pieczemy ok.30 minut w 180-200 st.Pod koniec posypujemy serem(uważać,żeby się nie przypalił).Podawać z ryżem,można go polać sosem z zapiekanki.Uwaga!składników,ani potrawy nie doprawiać żadnymi przyprawami.