Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zapiekanka rybna z pieczarkami"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 140
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 129
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 140
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 129
Składniki
Cebulę posiekaj. Pieczarki umyj, pokrój, podsmaż na maśle z cebulą. Dodaj śmietanę, duś 5 minut. Ziemniaki pokrój na plastry, gotuj na parze 7 minut. Filety usmaż.
Naczynie żaroodporne wysmaruj masłem, na dnie ułóż warstwę ziemniaków, na nich kolejno: pieczarki, ziemniaki, rybę i plastry żółtego sera. Zapiekaj 30 minut w temp. 180°C.
CZAS: około 60 minutŹródło: Dobry Tydzień