Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Pokroić cebulkę, pora w pół - krążki, jajka na twardo w kostkę. Dodać pieprz, sól, olej, wszystko wymieszać.
W misce zrobić zalewę; 2 surowe jajka - rozmieszać, kefir, połowa mąki, proszek do pieczenia, roztopione masło, wymieszać, druga połowa mąki, sól, cukier, wymieszać.
Do naczynie żaroodpornego wlać połowę zalewy, wsypać pokrojone składniki, zalać drugą połową zalewy.
Po wierzchu posypać ziarnami sezamu.
Piec w temperaturze 180 stopni przez 45 minut.