Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
warto spróbować, oczywiście przepis jest odrobinę zmodyfikowany, ale przecież nie ma przymusu ścisłego trzymania się receptury
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Składniki
1. ziemniaki ugotować, odcedzić, przecisnąć przez praskę, dodać masło, mleko, doprawić gałką i pieprzem, 2. cebulę i czosnek drobno pokroić, poddusić na oleju, dodać mięso, podsmażyć, podlać odrobiną wody, chwilę poddusić, 3. pieczarki drobno pokroić, podsmażyć, dodać do mięsa, marchew i selera zetrzeć na drobnej tarce, razem z pieczarkami dodać do mięsa, dodać koncentrat, zagęścić mąką, dodać przyprawy i oregano, 4. naczynie lekko posmarować olejem, wykładamy sos mięsny, na niego rozsmarowujemy puree ziemniaczane, 5. piec ok 20-25 min w 180 st, mozna podać z sałatą, smacznego