Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zapiekanka z warzywami z sosem z czerwonych warzyw.
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 63
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 72
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 367
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 63
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 72
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 367
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą. 3. Ryż gotujemy w osolonej wodzie.
4. Warzywa również gotujemy w osolonej wodzie.
5. Na dnie naczynia żaroodpornego układamy ryż.
6. Sos rozrabiamy w 1 szk. wody, gotujemy. 7. Sosem polewamy ryż.
8. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
9. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
10. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
11. Pieczarki wykładamy na ryż.
12. Grzyby przykrywamy mięsem.
13. Na Mięso warzywa.
14. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i posypujemy wierzch zapiekanki, dwie minutki zapiekamy do chwili rozpuszczenia.
15. Danie gotowe. 16. Smacznego.