Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekane kule z colesławem"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 74
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7169
Polecam.
Odsłon: 1707
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 74
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7169
Polecam.
Odsłon: 1707
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Składniki
Colesław: warzywa poszatkuj. sosu połącz, polej warzywa i natkę.
Ciasto: (oprócz białka) zagnieć z przyprawami. Z ciasta uformuj placki, ułóż surówkę, zlep. Kule pomaruj białkiem. Piecz 30 min w 200°C.
czas przygotowania: 50 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie