Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wołowina z buraczkami"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Cebule, buraki i korniszony (odlej 4 łyżki soku z ogórków) pokrój w drobną kostkę. Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne i pokrój na małe kawałki.
Śmietanę i jogurt dokładnie wymieszaj z sokiem z ogórków. Wołowinę pokrój w kostkę i połącz z jabłkiem i warzywami.
Całość wymieszaj z sosem śmietanowym. Przed podaniem posyp orzechami i koperkiem.Źródło: Na żywo