Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wołowina na szpinaku"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 202
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 202
Składniki
Plastry mięsa (3-4 cm) usmaż na maśle, dodaj pastę i koniak. Podduś. Owiń w folię alum. i trzymaj w cieple. Na tej samej patelni lekko podduś szpinak i dopraw, a na końcu – cienkie kromki bagietki.
Ułóż na talerzach szpinak, na nim po porcji mięsa (skrop sosem z patelni), na nim bagietkę, a na niej (jeśli chcesz) – łyżeczkę pasztetu. Udekoruj, posyp orzeszkami i od razu podaj.Źródło: Świat kobiety