Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wołowe roladki"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Czosnek zmiażdżyć, czuszki posiekać. Pomidory zmiksować razem z zalewą. Dodać czosnek oraz czuszki, doprawić solą i pieprzem i dalej miksować, aż masa będzie gładka.
Uprażyć orzeszki piniowe na suchej patelni. Parmezan zetrzeć. Ziarna kolendry utłuc w moździerzu. Dodać orzeszki, parmezan i kolendrę do masy pomidorowej. Ponownie zmiksować.
Smarować masą każdy plaster pastrami, układać po 3-4 listki rukoli, zwijać roladki. Schłodzić, podawać polane resztą sosu i posypane natką.
ok. 25 minut.Źródło: Twoje Imperium