Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska carbonara proste i szybkie danie!
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 75
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 81
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 289
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 75
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 81
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 289
Składniki
Gotujemy makaron oraz podsmażamy boczek na patelni.
Gdy makaron się ugotuje odcedzamy makaron i wsypujemy z powrotem do garnka. Dodajemy usmażony boczek razem z tłuszczem z patelni. Wbijamy jajka i mieszamy do takiego ścięcia jajka jakie lubimy.
Żeby jajko się mocniej ścięło możemy włączyć gaz na mały płomień. Gdy włożymy danie do talerza, posypujemy parmezanem i gotowe! Smacznego