Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wiosenne risotto"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Składniki
Na maśle i oliwie podsmaż pokrojoną cebulę, czosnek oraz ryż. Wlej gorący bulion i gotuj, aż ryż będzie miękki. Dodaj resztę masła, ser, odstaw na 3 minuty. Dodaj posiekany szczypiorek, rzodkiewki, przypraw.
Porcje 6. 50 min. Cena 0,90 zł, Kalorie 360 kcal.
Przepis nadesłała Iwona Zalepińska z Wudzyna.</strong>Źródło: Takie jest życie