Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieprzowina z ananasem smakuje wybornie, polecam ten przepis.
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 24
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 86
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7179
Polecam.
Odsłon: 1748
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 97
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 24
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 86
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7179
Polecam.
Odsłon: 1748
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 97
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić na kawałki, posypać mąką i usmażyć na oleju na rumiano. Dodać przecier pomidorowy, sos sojowy i pokrojonego na kawałki ananasa. Zagotować, dodać paprykę pokrojoną w dosyć dużą kostkę. Dusić na małym ogniu pod przykryciem aż mięso będzie miękkie. Podawać z ryżem. SMACZNEGO.