Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie zawdzięcza wyjątkowy smak, sosowi hoisin. Sos sporządzany na bazie śliwek i soi doskonale nadaje sie do potraw kuchni chińskiej, a szczególnie kantońskiej. Sos można kupić w hipermarketach i sklepach z egzotyczną żywnością. Uwaga, danie smakuje najlepiej, jeśli mięso jest marynowane przez całą noc, lub ostatecznie przez kilka godzin.
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 299
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 41
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1862
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 403
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 299
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 41
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1862
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 403
Składniki
Składniki sosu mieszamy ze sobą. Do sosu dodajemy pokrojoną w paski wieprzowinę i marynujemy przez noc (lub ostatecznie przez kilka godzin).
Na patelni mocno rozgrzać oliwę i smażyć mięso, aż będzie miało kolor brązowy (5-6 min.). Dodać do patelni marchewkę i smażyć krótko na stir-fry (2-3 min.). Zdjąć z ognia.
W międzyczasie ugotować makaron, zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Podawać z makaronem, całość dekorować dymką i kolendrą.