Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i super miękka wieprzowina na obiad.
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 908
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 94
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 908
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 94
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, pokroić w plastry, a cebulę obrać i zeszklić na oleju. Włożyć mięso i rumienić na wolnym ogniu przez 10 minut. Następnie wlać bulin z ketchupem, dodać przyprawy i ryż. Dusić na wolnym ogniu przez pół godziny pod przykryciem. Paprykę , papryczkę chili oczyścić i pokroić w kostkę razem ze sparzonymi pomidorami i włożyć do potrawy i dalej dusić do miękkości ryżu. Potrawę rozłożyć na talerze, przybrać ziołami i podawać z pieczywem. Możemy również zaciągnąć śmietaną. SMACZNEGO!