Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste w przygotowaniu świąteczne danie, idealne na wielkanocny stół.
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1496
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 299
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1496
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 299
Składniki
Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, przyprawiamy przyprawą do dań z indyka i odstawiamy do lodówki na godzinę. Kapustę kroimy, dodajemy żurawinę, przyprawę do dań z kapusty, dusimy w garnku z dodatkiem oleju, w razie potrzeby podlewamy wodą. Przestudzony farsz nakładamy na płat mięsa i zawijamy jak krokiety lub gołąbki. Roladki panierujemy w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy z każdej strony na złoty kolor.