Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wegetariańska uczta z grilla"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 103
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 103
Składniki
Cukinie umyj, pozostaw ze skórką, pokrój w ukośne plasterki. Papryki umyj, osusz. Przekrój na połówki i usuń gniazda nasienne. Miąższ pokrój na kawałki. Obierz cebule. Pokrój je w grubsze krążki. Umyte pomidory pokrój na cząstki.
Szklankę oleju dopraw solą, cukrem, posiekanym czosnkiem (1-2 ząbki) i pieprzem. Wlej łyżkę octu winnego, dodaj gałązki ziół. Marynatą zalej przygotowane warzywa, wymieszaj. Rozłóż na tackach, grilluj 10 minut.
czas ok. 30 min; porcja – 140 kcal, cena 3,40 złŹródło: Świat kobiety