Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łazanki w wersji wegańskiej, z polską, młodą kapustą. Makaron soczewicowy zawiera dużą ilość białka więc sprawi że poczujecie sytość na dłużej.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Składniki
Cebulę kroimy w półksiężyce I podsmażamy na łyżce oliwy. Następnie dodajemy kapustę, marchewkę, sos sojowy i dusimy do momentu aż warzywa będą odpowiednio miękkie. Później dodajemy ugotowany makaron oraz garść koperku. Wszystko razem mieszamy i zajadamy ze smakiem.