Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z knajpy Roastery.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1195
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 285
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1195
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 285
Składniki
Jeśli danie zasmakuje mi w jakiejś danie, czasami powtarzam je w domu. Na patelni zeszkliłam pokrojona w piórka cebule, dodałam potem paprykę pokrojoną w paski, chili, czosnek i podsmażyłam do jędrności. Na chwilę zdjęłam patelnię z ognia i dodałam śmietanę, wymieszałam wszystko i ponownie wstawiłam na ogień, dodałam kapary aby przeszły smakiem śmietanę.
Po paru minutach dodałam mięso z obranej ryby , wymieszałam i gotowe. Sos posypałam jeszcze parmezanem i nacią kolendry i pieprzem. Smacznego :)