Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 23
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 86
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 108
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 23
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 86
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 108
Składniki
Do garnka wlewamy ocet balsamiczny i miód, podgrzewamy. Gdy składniki sklarują się ze sobą dodajemy maliny. Kilka malin można odłożyć do późniejszej dekoracji. Gotujemy. Po około 5 min dodajemy wino. Gotujemy tak długo aż sos nie zrobi się gęsty. Wątróbkę smażymy na oleju kokosowym. Osobiście zawsze dodaję jedną-dwie łyżki oleju, a później podlewam wątróbkę wodą, w efekcie będzie bardziej ugotowana niż usmażona. Wątróbkę wykładamy na talerz, polewamy sosem, dekorujemy malinami i pociętą pietruszką. Polecam podawać ze świeżą, chrupiącą bagietką. Przepis i więcej zdjęć dostępny na blogu www.strongfitwomen.pl