Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wątróbka z królika z żurawiną i śliwką"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Śliwki i żurawinę zalej winem i odstaw na godzinę. Cebulę i jabłka pokrój, przesmaż na maśle klarowanym.
Wątróbkę obtocz w mące, usmaż, pod koniec smażenia dopraw solą, pieprzem, majerankiem. Dodaj cebulkę z jabłkami i śliwki z winem. Duś jeszcze przez chwilę. Przed podaniem posyp natką pietruszki.Źródło: Dobry Tydzień