Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja wątróbki nie lubię ale mój mąż się nią zajada :)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 68
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 68
Składniki
Cebulę pokroić w piórka; Wątróbkę umyć, oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki; Do garnka włożyć ok 3 łyżek masła i zeszklić na nim cebulę, następnie dolać olej i wrzucić wątróbkę. Doprawić pieprzem, dodać musztardę i śmietanę a pod koniec sól do smaku (sól dajemy na końcu aby wątróbka nie stwardniała). Smacznego!