Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Marchew zetrzeć na tarce na dużych oczkach, cebulę pokroić w piórka, paprykę w kostkę. Podsmażyć wszystko na oleju, dodać pomidory, Dusić ok 10 min. Przełożyć do garnka. Wątróbkę obtoczyć w mące i usmażyć na oleju, posypać pieprzem, słodką papryką, dodać ziele angielskie. NIE SOLIĆ. Podsmażoną wątróbkę przełożyć do garnka z warzywami, podlać wodą i dusić pod przykryciem do miękkości. Gdy potrawa będzie miękka posolić i posypać natką pietruszki. Podawać z kaszą prażoną i ugotowaną kiszoną kapustą. Smacznego