Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała uczta dla wegetarian.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20982
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20982
Składniki
Wykonanie: Cebulę, pieczarki oczyścić, posiekać, wrzucić do rondla z olejem, przyprawić magii i podsmażyć przez 15 minut co jakiś czas mieszając. Następnie dodać pokrojoną w kostkę cukinię (nie obierać ze skórki), paprykę, podlać wodą i gotować na małym ogniu do miękkości warzyw. Fasolę odsączyć na sicie, dodać do lecza i jeszcze chwilę podgotować. Wlać sos boloński, pomidory, przyprawić do smaku solą, magii i pieprzem. SMACZNEGO.