Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie z dużą ilością witamin.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 324
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 28
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 119
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 324
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 28
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 119
Składniki
Wykonanie: Papryki i cebulę pokroić w paski i poddusić na oleju. Dodać cienko pokrojone bakłażany i pomidory. Następnie dodać pokrojoną dynię, doprawić do smaku solą i pieprzem i dusić przez 15 minut. Pod koniec dodać zmiażdżony czosnek i udusić do miękkości. Warzywa wyłożyć na półmisek i posypać natką pietruszki.