Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 165
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 896
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 165
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 896
Składniki
Ugotować marchewkę.2 cebule pokroić w kostkę i podsmażyć. Do ugotowanej soczewicy i kaszy jaglanej dodać marchewkę i cebulę. Wszystko zblendować. Dodać sól, pieprz, curry, posiekaną pietruszkę, bułkę tartą, mąkę ziemnaczaną. Wszystko wymieszać. Masa musi byc całkiem zbita.Rozgrzać olej na patelni. Z masy formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej, smażyć z obu stron.
Przygotować ulubione bułki i warzywa. Bułki posmarowałam keczupem aby wszystko się trzymało. układać sałatę pomidora, cebulę, kotlet