Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować marynatę, która idealnie pasuje do praktycznie każdego rodzaju mięsa lądującego na grillu. Pamiętajcie, że dla dobrego efektu mięso powinno leżeć w marynacie minimum kilka godzin. Podana w przepisie ilość marynaty wystarcza na kilogram mięsa.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Ząbki czosnku przeciskamy przez praskę i mieszamy wraz z resztą składników.
Kilogram mięsa dokładnie pokrywamy marynatą i umieszczamy w lodówce na minimum kilka godzin.