Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dzisiaj pyszne i delikatne mięso z udźca indyka w lekkim aromatycznym sosie.Mięsko rozpływa się w ustach:)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 59
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 57
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 996
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 226
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 59
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 57
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 996
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 226
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,czosnek posiekać i zeszklić na maśle. Dodać pokrojone grubiej pieczarki i usmażyć. Mięso pokroić w większe części,dodać do pieczarek.Mięso posypać płatkami pomidorow. Wlać wodę tyle by przykryła mięso. Przykryć i gotować około 40 min. Kiedy mięso mamy miękkie zrobić zaczepkę z mąki i zimnej wody,wlać do mięsa i zagotować. Na koniec wlać śmietankę,doprawić do smaku i pogotować 5 min.
Smacznego życzę!