Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poznaj mój przepis na szybkie danie z udek kurczaka, otulonych aromatycznym boczkiem, który sprawia, że mięso jest pyszne i soczyste. Z pewnością polubisz przepis na udka kurczaka, ponieważ mięso przygotowane według tego przepisu jest bardzo smaczne, a samo przygotowanie potrawy proste. Cała rodzina będzie zadowolona z dania.
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 920
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 142
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 920
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 142
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, wyjmuję kości, zdejmuję skórę i rozbijam. Doprawiam solą.
2. Ser pleśniowy kroję w słupki, pomidory odlewam z zalewy. Na każdym kawałku mięsa układam po słupku sera oraz kilka pomidorów
3. Mięso zwijam w roladki i owijam boczkiem. 4. Układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 30 minut w 180°C.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.