Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Udka z kurczaka z porem"
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 548
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 21
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 428
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 548
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 21
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 428
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Składniki
Mięso umyj, osusz, wykrój z niego kości. Por pokrój, marchewkę utrzyj. Warzywa podsmaż na maśle razem z czosnkiem. Przypraw farsz i ostudź.
Mięso lekko rozbij, nałóż farsz i zwiń w roladkę. Obtocz w jajku, bułce tartej i usmaż. Resztę farszu wymieszaj z jogurtem. Podawaj z udkami oraz ryżem.
60 min. Cena: 1,80 zł. Kalorie: 380 kcal.Źródło: Takie jest życie