Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Pałek około 10 szt. przyprawiam przyprawą do mięsa firmy knorr. Odstawiam na 2 h. Marynata: 200ml keczupu pikantnego, 1 łyżka musztardy, 50 ml oliwy z oliwek i 5 łyżek wody. Polać marynatą mięcho i odstawić do lodówki na noc. Piec 1,5 godziny. 15 minut przed ukończeniem pieczenia zdejmujemy pokrywę od naczynia żaroodpornego aby mięso się przypiekło. Smacznego